1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Yarın vizyona girecek olan Cadı filmine renkli gala

Başrollerini Furkan Andıç ve Buse Meral’in paylaştığı, Erman Bostan’ın Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın romanından esinlenerek yazıp yönettiği “Cadı” filmi yarın seyirciyle buluşacak. Film galada izleyenlerden tam not aldı.

Yarın vizyona girecek olan Cadı filmine renkli gala

‘Cadı’ filminin galası dün akşam Maslak’taki Maximum Uniq Hall’da yapıldı.  WOW STUDIOS imza attığı psikolojik gerilim türündeki film edebiyatımızın ölümsüz ismi Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın aynı adlı romanından esinlenilerek Erman Bostan tarafından çekildi.

Furkan Andıç ve Buse Meral’in başrollerini paylaştığı filmde Çağdaş Onur Öztürk, Süreyya Kilimci, Elif Ürse, Manolya Maya, Hüseyin Soyaslan, Cengiz Orhonlu, Dilara Duman, Yağız Ata Dinçer, Ekin Pasvanoğlu ve Türk Sineması’nın usta isimlerinden Nur Sürer bir araya geldi. Galada Cengiz Orhonlu’yu büyükannesi Kamuran Akkor yalnız bırakmadı.

Osmanlı İmparatorluğu’nun çöküş günlerinde, genç bir dul olan Fikriye’nin zorla evlendirildiği Naşit Nefi Efendi ve yaşadığı köşk hakkındaki Cadı söylentilerinin ardındaki gizemi çözmeye çalışırken gelişen gerilim dolu olayların anlatıldığı filmin müziklerini Ercüment Orkut, Cem Tuncer ile Sabina Khujaeva yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kanal D’nin “Yalan” dizisiyle ilgili yeni gelişmeler

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir