1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Fenerbahçe filmi Zaferin Rengi’nin yeni fragmanı yayınlandı

Yeni fragmanı yayınlanan Abdullah Oğuz’un ustalık filmi “Zaferin Rengi”nde Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Milli Mücadele’deki etkin rolünün altını çiziyor.

Fenerbahçe filmi Zaferin Rengi’nin yeni fragmanı yayınlandı

“Zaferin Rengi” filmi 16 Şubat’ta seyirciyle buluşacak. 1918-1923 yılları arasında geçen film, kurucu liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Anadolu’da başlattığı milli mücadele ruhunun, işgal altındaki İstanbul’da büyümesini ve futbol zaferleriyle kenetlenip, moral bulan Türk halkının bağımsızlık için direnişini konu alıyor. Merakla beklenen film Harington Kupası’yla final yapıyor.

Filmin hikâyesi Kubilay Aka’nın Fenerbahçe’nin kurucu üyesi ve efsane kaptanı Galip Bey’in hikayesi etrafında şekilleniyor. Galip beyin büyük aşkı Peyker’i Zaferin Rengi’nde Gülper Özdemir canlandırıyor. Dev prodüksiyonlu filmde Nejat İşler (Sabri Toprak), Timuçin Esen (Topkapılı Cambaz), Yiğit Özşener (Mustafa Kemal Paşa), Gonca Vuslateri (Vera), Yılmaz Bayraktar (Yüzbaşı Bennett) ve Birce Akalay (Halide Edib Adıvar) da dönemin sembol siyasetçilerine, aydınlarına, askeri figürlerine ve Türk futbol tarihinin kahraman sporcuları rolleriyle seyirci karşısına çıkacak.Filmin üç teaser’ın ardından yayınlanan fragmanında, Atatürk’ün Fenerbahçe Kulübü’ne yaptığı ziyaretten ve Fenerbahçe’nin işgal kuvvetleriyle yaptığı maçlardan heyecan verici kareler de yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Senden Önce” dizisinin yayın tarihi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir