1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Tabii’nin “Küçük Dahi İbni Sina” dizisinin ikinci sezon onayı çıktı

Birinci sezonuyla Tabii platformunun en çok izlenen projeleri arasına yer alan “Küçük Dahi İbni Sina”nın ikinci sezonu geliyor.

Tabii’nin “Küçük Dahi İbni Sina” dizisinin ikinci sezon onayı çıktı

“Küçük Dahi İbni Sina” dizisi TRT’nin dijtal platformu Tabii’nin öne çıkan içerikleri arasında yer alıyor. Çocuklar tarafından da çok sevilen dizi, youtube da kısa sürede milyonları bulan izlenme oranlarına ulaşmıştı. Yakaladığı başarıdan sonra dizinin ikinci sezonu için de onay çıktı. Kabına sığmayan dokuz yaşında bir dehanın maceralarını mizahi bir dille anlatan dizinin ikinci sezon senaryoları da çok beğenildi.

Proje tasarımını Mehmet Bozdağ’ın senaryosunu İhsan Yıldırım’ın yazdığı projenin yönetmen koltuğunda ise Kamil Aydın oturuyor. Bozdağ Film’in çektiği, kadrosunda Kaan Alp Dayı, Mehmet Ali Kaptanlar, Deniz Bolışık, Meriç Özkaya, Recep Efe Ekemen, Ekin Pasvanoğlu ve Bengi Öztürk Akkaya’nın yer aldığı dizi önümüzdeki günlerde sete çıkıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kan Çiçekleri’nin Dilan ve Baran’ı Mardin yolcusu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir