1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Organize İşler dizisi hangi platformda yayınlanacak?

Disney Plus'ın 2024 sonuna kadar yerli içerik üretmeme kararının ardından Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı Organize İşler dizisinin akıbeti merak konusu olmuştu.

Organize İşler dizisi hangi platformda yayınlanacak?

Organize İşler” dizisini Yılmaz Erdoğan Disney Plus için yazmış ancak platformun 2024 sonuna kadar yerli içerik üretmeme kararı üzerine 8 bölümlük dizinin hazırlıkları durdurulmuştu. Son gelen haberlere göre Rams Grubu tarafından satın alınan dijital platform Gain, fenomen film serisi Organize İşler dizisine ve platformun çekilen ama yayınlanmayan dizilerine talip…

Gain Medya’nın kurucu ekibindeki isimlerden biri olan Salih Aksu, yeni dönemde de CEO olarak görevine devam edecek. Bu arada Gain’in yönetim kurulu başkanlığını daha önce BKM’de yöneticilik yapan Ferat Bilgin üstlenecek.

Kurul üyeleri arasında Oğuzhan Uğur, Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Rânâ Denizer, Erkan Kilimci; Kadir Kurtuluş, Dr. Cemalettin Kömürcü ve Behice Özdemir yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Erkan Kolçak Köstendil, Hazar Ergüçlü ve Ekin Koç İranlı yönetmenin filminde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir