1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Netflix'in "Pera Palas'ta Gece Yarısı" dizisinin 2. sezonuna flaş oyuncular

"Pera Palas'ta Gece Yarısı" dizisi Netflix'in sevilen yerli içerikleri arasına adını yazdırmayı başarmıştı.

Netflix’in “Pera Palas’ta Gece Yarısı” dizisinin 2. sezonuna flaş oyuncular

Netflix‘in sevilen yerli içeriklerinden “Pera Palas’ta Gece Yarısı”nın 2. sezon çekimleri geçen günlerde başladı. Hazal Kaya ile Selahattin Paşalı‘nın başrollerini paylaştığı dizinin yeni oyuncuları merak konusu olmuştu. İlk ismi duyulan yeni oyuncu Güven Murat Akpınar “Muntaz”a hayat veriyor. Karga Seven’ın imza attığı dizinin diğer yeni önemli isimlerinin başında Tülin Özen geliyor. Ödüllü oyuncu dizide “Lili” rolünü canlandırıyor.

Emre Şahin‘in yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin kadrosuna Nezaket Erden de katıldı. Son olarak Prime Video‘nun satın aldığı yeni Aşk-ı Memnu uyarlaması “Bihter”in Peyker’ini canlandıran Erden,  “Pera Palas’ta Gece Yarısı”nda ise “Meliha” rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

Haydar Şahin dizide “Selahattin Giz”e hayat verecek.  Fransa’da Lille 3 Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü’nde eğitim gören başarılı oyuncu Seren Yüce’nin yine Netflix için çektiği son dizisi “Kasaba” dizisinde de kamera karşısına geçmişti.

“Pera Palas’ta Gece Yarısı”nın bir diğer oyuncusu Tuğba Çom… Daha önce “Jet Sosyete”, “Koyu Kırmızı” gibi projelerde rol alan Çom, dizide “Halime” rolüne hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Ben Bu Cihana Sığmazam”a “Hafize teyze” geliyor
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir