1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Mükemmel Aile” filminin afişi ve fragmanı yayınlandı

Yapımcılığını ise Fatih Ay’ın üstlendiği “Mükemmel Aile” filmi 15 Mart’ta seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

“Mükemmel Aile” filminin afişi ve fragmanı yayınlandı

“Mükemmel Aile” ünlü oyuncular Güven Kıraç, Didem Balçın, Şahin Irmak, Algı Eke, Nejat Uygur ve Gizem Katmer’i buluşturdu. Hakan Eser’in yönetmen koltuğuna oturduğu film, oldukça komik bir aile komedisini sinemaya taşıyor. Yapımını PRT Film‘in, yapımcılığını ise Fatih Ay’ın üstlendiği üstlendiği filmin güçlü oyuncu kadrosunda ayrıca Onur Dilber, Erdem Şenocak, Mustafa Uzunyılmaz yer alıyor.

Filmin konusu ise şöyle: Her biri kendi dünyasında yaşayan aile; Oyunculukla aklını bozmuş bir anne, boks maçlarında ringe çıkarak dayak yiyen ve bunu bağımlılık yapmış bir baba, ilaçların yan etkilerini görmek için çeşitli ilaçlar içen takıntılı bir dayı, ölmek isteyen karamsar bir kardeş ve yaptığı işe tövbe edip çıka gelen kiralık katil teyze…  Bir gün yıllardır kendilerinden uzakta yaşayan kızları Zeynep’in doğum yapacağını öğrendikleri video ile İstanbul’dan Antalya’ya yola çıkarlar. Bu yolculukta trajikomik olaylar yaşayan aile ilk defa geçmiş zamanda birbirlerini anlayamadıkları gerçeklerle de yüzleşir. Kendi dünyalarında ki mutsuzluktan çıkarak tek bir dünyada birbirilerine sarılıp ‘’Mükemmel Aile’’ olmayı başarırlar.

thumbnail
Önerilen Yazı
Show TV 33. yaş günü videosuna Kızılcık Şerbeti’nin aşıkları damga vurdu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir