1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Miro Gerede Erkaya "Zaferin Rengi" filmi için saçlarını kestirdi

Merakla beklenen Fenerbahçe filmi ‘Zaferin Rengi’nde Cox karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

Miro Gerede Erkaya “Zaferin Rengi” filmi için saçlarını kestirdi

Abdullah Oğuz‘un uzun yıllardır hayalini kurduğu “Zaferin Rengi” filminin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Nejat İşler, Yiğit Özşener, Kubilay Aka, Gülper Özdemir, Gonca Vuslateri, Arif Pişkin ve Yılmaz Bayraktar gibi ünlü isimleri buluşturan filmde genç yıldız Miro Gerede Erkaya da rol alıyor.

“Duy Beni” dizisinin ardından 13 bölüm süren Emmy Ödüllü yönetmenimiz Hilal Saral‘ın yönettiği “Yüzyıllık Mucize” dizisinde seyirci karşısına çıkan Erkaya, dev bütçeli “Zaferin Rengi” filminde Cox karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

2024’ün ilk yarısında seyirci ile sinemada buluşacak olan filmde İngiliz askerini canlandıran Erkaya, imajını yeniledi ve rolü için saçlarını kestirdi. Film, 1919 yılında işgal altındaki İstanbul’da düşman kuvvetlerine karşı örgütlenerek Anadolu’da başlatılan eşsiz bir direnişin hikayesi, General Harington Kupası’nın etrafında kurgulanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Sümeyye Aydoğan, Çağatay Ulusoy’un menajeriyle anlaştı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir