1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti’nin Ertuğrul’u Kayra Şenocak’tan veda mesajı

Gold Film’in Show TV için seçtiği Kızılcık Şerbeti dizisinde bu akşam 2 flaş ayrılık birden yaşandı.

Kızılcık Şerbeti’nin Ertuğrul’u Kayra Şenocak’tan veda mesajı

Kızılcık Şerbeti’nin Ertuğrul’u Kayra Şenocak ile kızı Mihri’ye hayat veren Gizem Yanık bu akşam yayınlanan bölümle ekibe veda etti. Sezon başından beri dizide yer alan Kayra Şenocak duygularını ifade eden şu satırları kaleme aldı:

“Güzel ve keyifli bir yolculuğun sonu bu gün uzun yolculukları severim ben mutlaka birilerine denk gelip bir şeyler öğrenirsin. Bu yolda da öğrendiklerim var elbet olmaz olur mu hiç…😉 Doldurdum gene heybemi gidiyorum… Bana eşlik eden tüm yol arkadaşlarıma en çok da beni evlerinde ağırlayan siz pek tatlı Şerboculara teşekkür ediyorum… Çok yakın zamanda yeni yollarda bambaşka heyecanlarla yeniden karşılaşacağız… O zamana kadar iyi bakın kendinize…Hoşçakal Ertuğrul İslamoğlu🤘🏻…”

thumbnail
Önerilen Yazı
NGM’nin fenomen dizisi Kardeşlerim’de Süsen ile Ömer evleniyor mu?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir