1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İki Yabancı'da Hande Erçel'in babasını Yargı'nın hangi usta ismi canlandırıyor?

Hande Erçel ile Burak Deniz'i buluşturan "İki Yabancı" dizisinde kadroda değişiklikler yaşandı.

İki Yabancı’da Hande Erçel’in babasını Yargı’nın hangi usta ismi canlandırıyor?

Hande Erçel ile Burak Deniz’in başrolünü paylaştığı “İki Yabancı” dizisinin çekimleri devam ediyor. Tims&B’nin yeni sezon için FOX’a çektiği diziye başarılı kadın yönetmenlerimizden Neslihan Yeşilyurt imza atıyor. Ethem Özışık’ın yazdığı dizinin senaryosu geçen haftalarda bir kez daha revize edilmişti. İlk hazırlanan kadrosunda da yenilikler yapılan dizide Savcı Leyla’nın (Hande Erçel) babası Reşat’a çok değerli bir isim hayat veriyor.

Son olarak “Yargı” dizisinde “Komiser Rafet” rolüne hayat veren Muttalip Müjdeci “İki Yabancı”nın ekibine katıldı. Dizide genç yaşta başarılı bir savcı olan Leyla ile aynı bedende iki farklı kişiliği barındıran televizyon habercisi Kenan’ın çekişmeyle başlayan nefes kesen gizemli hikâyesi ekrana taşınacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Üç Kız Kardeş’in yapımcısından FOX’a yeni dizi “Yanık Ülke” geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir