1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hollywood yıldızı Adam Findley İstanbul'da

Dünyanın birçok ülkesinde oyuncu koçluğu yapan Hollywood yıldızı Adam Findley, WE Talent Management menajerlik şirketi iş birliği ile İstanbul’a geliyor.

Hollywood yıldızı Adam Findley İstanbul’da

Adam Findley İstanbul’a geliyor. David Fincher’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Netflix’in sevilen dizisi Mindhunter’ın gibi birçok projede rol alan ve aynı zamanda dünyanın birçok ülkesinde oyuncu koçluğu yapan Adam Findley, WE Talent Management menajerlik şirketi iş birliği ile İstanbul’a geliyor.

Adam Findley English Acting Studio İstanbul;  7-8 Ağustos tarihlerinde Moda Sahnesi’nde yapılacak. Workshop için başvurular Findley Stüdyosu‘nun internet sayfasından yapılacak. Stüdyonun programında “oyunculuk teknikleri”, “karakter analizi nasıl yapılır?”, “yaratıcı duygu durumu çalışması ve senaryo çalışması” başlıkları dışında yurt dışındaki yapımlarda rol alabilmek için audition teknikleri hakkında öneriler de yer alıyor. Çalışma sırasında oyunculara yardımcı olabilmek adına tercüman da yer alacak.

Los Angeles The Gothenburg English Studio Theatre ve American Academy Of Dramatic Arts mezunu olan Adam Findley ile çalışan oyunculardan bazılarının “911”, “Yellowstone”, “Tulsa King”, “Killers of the Flower Moon” gibi bir çok uluslararası yapımların kadrosuna seçildiği öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ünlü oyuncunun numarasını bulmak için öyle bir yola başvurdular ki!

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir