1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

"Kimler Geldi, Kimler Geçti" dizisine 2 yeni oyuncu

Ay Yapım'ın yeni dijital dizisi "Kimler Geldi, Kimler Geçti" bayram sonrası sete çıkacak.

“Kimler Geldi, Kimler Geçti” dizisine 2 yeni oyuncu

Kimler Geldi, Kimler Geçti” dizisinin hazırlıkları sürüyor. Bertan Başaran‘ın yöneteceği diziyi Ece Yörenç yazıyor. Yakında provaları başlayacak olan dizinin bayram sonrası sete çıkması planlanıyor. Serenay Sarıkaya, Metin AkdülgerAhmet Rıfat ŞungarHakan Kurtaş, Damla Sönmez, Boran Kuzum ve Zeynep Tuğçe Bayat’ın rol alacağı diziye 2 flaş isim daha katıldı. Bu isimlerden biri Sümeyra Koç… Güzel oyuncu Netflix‘te ekrana gelecek olan dizide “Nil” karakterini oynayacak.

Avukat Leyla ve çevresindekilerin hikâyesini konu alan ilişkiler üzerine yazılan dizinin güzelliğiyle dikkat çeken, uzun bacaklı Miro‘su için uzun bir cast araştırması yapıldı ve sonunda genç yetenek Bilgi Aydoğmuş ile anlaşıldı. Aydoğmuş daha önce “Destan“, “Bir Peri Masalı” ve “Akıncı” dizilerinde rol almıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Arzum Onan’dan yeni aşk haberi çıkan eski eşi Mehmet Aslantuğ’a destek

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir