1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Almıla Uluer Atabeyoğlu ve Kerem Atabeyoğlu çiftinden iki yalnız insanın hikâyesi

Mutlu evlilikleriyle dikkat çeken Almıla Uluer Atabeyoğlu ve Kerem Atabeyoğlu "Güne Bakan Cam Kırıkları” adlı oyunlarıyla tiyatroseverlerin karşısına çıkıyor.

Almıla Uluer Atabeyoğlu ve Kerem Atabeyoğlu çiftinden iki yalnız insanın hikâyesi

Tiyatro dünyasının çok etkili iki oyuncusu Almıla Uluer Atabeyoğlu ve Kerem Atabeyoğlu güçlü kalem Memet Baydur‘un “Güne Bakan Cam Kırıkları” oyununu sahneliyor.  Oyun bir parkta tanışan kendi dünyalarına kapanmış iki yalnız insanın, yalanlar, gerçekler, kahkahalar ve gözyaşlarıyla bezenmiş hikayesini tiyatroseverlere sunuyor. “Güne Bakan Cam Kırıkları” 2 Şubat’ta Caddebostan Kültür Merkezi’nde seyirciyle buluşacak.

Mutlu evlilikleriyle dikkat çeken Atabeyoğlu çifti komedi dram türündeki oyunla ilgili “Oyunu izlemeye ama onun da ötesinde bizimle diz dize oturup, Memet Baydur’u dinlemeye davet ediyoruz herkesi. Bu hüzünlü ve hınzır, zeki ve alaycı yazar, ruhuna hep iyi geliyor insanın. Gerçekten. İşte ona çağırıyoruz” diyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Aile’den veda mesajı: Bütün yanlış sevilen yalnız çocukların iyileşmesi ve güzelleşmesi dileğiyle

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir