1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yargı'ya veda etmeye hazırlanan Arif Pişkin “Aile Albümü” dizisinde

Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora’yı buluşturan “Aile Albümü” dizisi önümüzdeki günlerde sete çıkacak.

Yargı’ya veda etmeye hazırlanan Arif Pişkin “Aile Albümü” dizisinde

“Aile Albümü” dizisi merakla bekleniyor. Atv’de yayınlanacak olan dizide Akın Akınözü “Kılıç”, Aslıhan Malbora “Deniz” rolleriyle seyirci karşısına çıkacak. Zeynep Günay’ın yönetmen koltuğuna oturacağı O3 Medya imzalı dizinin kadrosuna Tilbe Saran, Feri Baycu, Serhat Teoman, Halil Babür ve Sena Arat’ın ardından çok usta ve etkili bir isim daha katıldı.

“Yargı” dizisine 2 hafta sonra veda etmeye hazırlandığı ortaya çıkan Arif Pişkin gelen yeni iş teklifleri arasında “Aile Albümü”yle anlaştı. Çok güçlü bir çocukluk aşkı ve iki gencin yollarının tekrar bir araya gelme hikâyesini etkili bir dille anlatacak olan dizinin kadrosuna “İhsan Kuloğlu” karakteriyle katıldı. İhsan, Behice’nin dayısıdır ve Kılıç’ın ailesi dara düştüğünde zamanında onlara maddi manevi destek olmuş, gerektiğinde iyi ama yeri gelince taş kalpli bir adamdır.

thumbnail
Önerilen Yazı
Deha’da Aras Bulut’un annesi ve ikiz kardeşlerini canlandıracak oyuncular belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir