1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yargı’nın yeni başsavcısı hangi ünlü oyuncu aileden usta bir isim oldu?

Bu akşam yeni bölümü ekrana gelecek olan Kanal D’nin fenomen dizisi Yargı’nın yeni başsavcısıyla ilgili hafta içi yapılan tanıtım merak uyandırdı.

Yargı’nın yeni başsavcısı hangi ünlü oyuncu aileden usta bir isim oldu?

“Yargı” dizisinin her bölümü büyük bir ilgiyle izleniyor. Sema Ergenekon’un yazıp Ali Bilgin’in ise yönettiği dizinin yeni başsavcısının kim olacağı merak konusu oldu. Ulvi Kahyaoğlu’nun hayat verdiği savcı Efe’nin Ilgaz’a “Yeni başsavcısıyı gördünüz mü?” sorusunu sorması bu merakı iyice artırdı. Karaktere hayat verecek isim belli oldu.

Usta oyuncu Naşit Özcan role hayat verecek. Türk tiyatrosunun ünlü tuluat ustası dedesi Naşit Özcan’la aynı adı taşıyan oyuncu, aynı zamanda Selim Naşit Özcan‘ın oğlu ve yakın zamanda hayat hikâyesi Gani Müjde imzasıyla BKM tarafından filme aktarılacak olan Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Adile Naşit’in de yeğeni…

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti’nin yapım şirketi Gold Film’den yeni projesi için flaş transfer

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir