1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

TRT'den yeni bir yazlık dizi daha, yönetmeni hangi başarılı isim oldu?

TRT yaz sezonu için hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.

TRT’den yeni bir yazlık dizi daha, yönetmeni hangi başarılı isim oldu?

TRT yaz sezonunda yayınlayacağı, seyirci tarafından beğenilirse sezona da devam ettireceği üç yeni diziye başlıyor. Fabrika Yapım’ın imza atacağı, Onur Buldu’nun rol alacağı dizi Kore yapımı “Once Again“den uyarlanıyor.  Bir ailenin çocuklarının hikâyesini anlatan ismi henüz netleşmeyen diziyi Sadullah Celen yönetip Baykut Badem yazacak.

TRT’nin ikinci yeni dizisi NGM imzalı “Kendi Düşen Ağlamaz“ın genel yönetmenliğini Emre Kabakuşak, yönetmenliğini ise İnci Balabanoğlu yapacak. Bir otelde staj yapan Alize ile tamirci ustası Serkan’ın hikâyesini konu alan diziyi Tuna Kıygı ve Gülbike Üte yazıyor.

TRT’nin yeni yazlık dizisinin adı ise “Neşeli Günler”… Yapımcılığını Goya Entertainment’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda son olarak “Bozkır” dizisini çeken, sektörün başarılı isimlerinden Şahin Altuğ oturacak. Ekin Atalar’ın yazacağı dizide tıp fakültesini yarıda bırakarak evlenip çoluk çocuğa karışan, çocuklar büyüdükten sonra da aftan yararlanıp okuluna geri dönen Neşe adında bir kadın ve ailesinin renkli hikâyesi ekrana taşınacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
İrem Helvacıoğlu’na dünyaca ünlü Hintli şarkıcıdan teklif

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir