1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Sümeyye Aydoğan, Çağatay Ulusoy'un menajeriyle anlaştı

14. bölümde ekrana veda edecek olan "Dönence" dizisinin başrol oyuncusu Sümeyye Aydoğan, menajerlik ajansını değiştirdi.

Sümeyye Aydoğan, Çağatay Ulusoy’un menajeriyle anlaştı

Sümeyye Aydoğan genç kuşağın gözde yıldızları arasında yer alıyor. Geçen yaz önce “Hatıran Yeter” filmini çeken hemen ardından “Dönence” dizisinde başrol oynayan Sümeyye Aydoğan, blutv‘nin dev kadrolu muhteşem dizisi “Magarsus”taki başarılı performansıyla da adından söz ettirmişti.

Güzel oyuncunun “Dönence” dizisi 14. bölümde ekrana veda edecek. Bu arada Sümeyye Aydoğan‘ın cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Aydoğan menajerinden ayrıldı ve Çağatay Ulusoy‘un menajeri Engin Aykanat‘la anlaştı. Aykanat’ın menajerlik ajansında Berrak Tüzünataç, Melisa Şenolsun ve Büşra Develi gibi ünlü isimler de var.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Dilek Taşı” dizisinde flaş değişiklik

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir