1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ödüllü oyuncu Gizem Erman Soysaldı “Yürüyerek Gel” diyor

Gizem Erman Soysaldı’nın  Tivibu Tivilife kanalında sunduğu “Yürüyerek Gel” programı 5 Aralık’tan itibaren her salı saat 19:30'da yayınlanıyor.

Ödüllü oyuncu Gizem Erman Soysaldı “Yürüyerek Gel” diyor

Gizem Erman Soysaldı tasarımını kendisinin yaptığı çok özel bir program sunuyor. Ödüllü oyuncu “Yürüyerek Gel” adlı programında ünlü konuğunun rehberliğinde İstanbul’un farklı semtlerinde özel rotalarda, sanat, kültür ve lezzet duraklarına uğruyor ve şehrin tarihini ve güzelliklerini yansıtıyor.

Birinci sezonu 13 bölümden oluşan “Yürüyerek Gel”de Bora Cengiz’le “Kurtuluş”u, Neslihan Arslan’la Boyacıköy’ü, Yunus Narin’le Üsküdar’ı, Leyla Okan’la Heybeliada’yı, Kerem Ayan’la Beykoz’u, Hivda Zizan Alp’le Balat’ı, Hira Koyuncuoğlu’yla Süreyyapaşa’yı, Zeynep Atakan’la Bomonti’yi, Müjdat Ataman’la Küçükyalı’yı, Doğukan Polat’la Kuzguncuk’u ve Gökçe Eyüboğlu’yla Nişantaşı’nı gezdi. Gizem Erman Soysaldı, her bölümde o semtle özdeşleşmiş bir konukla buluşuyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
İbrahim Çelikkol, Birce Akalay’a omzunu öperek teşekkür etti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir