1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çöp Adam’da kriz kriz üzerine yaşanınca senaristle yollar ayrıldı

Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun başrol oynadığı “Çöp Adam” dizisi yeni sezonda yeni senaristi ve yenilenen hikâyesiyle seyirciyle buluşacak.

Çöp Adam’da kriz kriz üzerine yaşanınca senaristle yollar ayrıldı

Çöp Adam dizisi 2. sezonuyla Star TV’de seyirciyle buluşacak. Ay sonu başlaması planlanan çekimleri öncesi dizinin hikâyesi yön değiştireceği için 6 oyuncu birden kadro dışı kalmıştı. Çağrı Vila Lostuvalı’nın yönettiği dizinin senaristi de değişti. Yeni senarist Meriç Demiray oldu. Kulislerde dolaşan söylentilere göre eski senarist Deniz Madanoğlu’yla başrol oyuncuları Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yıldızı barışmadı. İki oyuncu dizinin hikâyesinin geldiği noktadan memnun kalmadı.

Öpüşme sahnesine çok sinirlendi

Özellikle Engin Altan Düzyatan’ın diziye “Elit” rolüyle dahil olan Ezgi Çelik’le kendisine yazılan öpüşme sahnesine itiraz etti. Sahnenin dizinin içinde inandırıcı durmayacağını belirtti ve çok sinirlendi. Peş peşe yaşanan krizler sonrası dizide hem hikâye, hem de senarist değişikliğine gidildi. Sezon finali yapılan 25. bölümde bebeği kaçırılan Tamer (Engin Altan Düzyatan) ve Peri’yi (Elçin Sangu) yeni sezonda daha aksiyonu bol sahneler bekliyor.

Öte yandan kulislerde konuşulan bir diğer söylenti de reytingi çok parlak olmayan diziyle ilgili Engin Altan Düzyatan’ın en az yılbaşına kadar devam etmesi koşuluyla yeni sezon teklifini kabul ettiği yününde…

thumbnail
Önerilen Yazı
Dikkat, Amadeus’un turnesinde bebek var

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir