1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Rüzgârlı Tepe dizisinin sezon final tarihi belli oldu

Kanal 7’nin kısa sürede çok sevilen günlük dizilerinden Rüzgârlı Tepe’nin ne zaman sezon tatiline çıkacağı da sonunda netleşti.

Rüzgârlı Tepe dizisinin sezon final tarihi belli oldu

Rüzgârlı Tepe dizisi seyirciyi ekran başına toplamaya devam ediyor. Kanal 7‘nin Rains Pictures ve Unik Film imzalı iddialı projesinde Cemre Arda (Zeynep) ve Gökberk Yıldırım (Halil) başrolleri paylaşıyor. Yönetmenliğini Halil İbrahim Ünal’ın yaptığı dizinin sezon final tarihi belli oldu.

Yurtdışında da yoğun ilgi gören ve 4 ay gibi kısa bir süre içerisinde aralarında Gürcistan, Makedonya, Polonya’nın da olduğu 6 ülkeye satılan “Rüzgârlı Tepe” dizisi 130. bölümünün ekrana geleceği 28 Haziran’da sezon arası verecek. Dizide Selma Kutluğ, Sude Oduncu, Hilal Kuvvet, Zeynep Serpil Bozkurt, Dilek Aba, Sena Pehlivan, İlayda Sumak, Ezgi Dalgıç, Furkan Bozkurt, Ecem Yüceşakar, Arda Şanlı ve Caner Tanrıverdi de rol alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Çağlar Ertuğrul: Sosyal medya kullanma dersi okullarda müfredata girmeli
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir