1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“1001 Gece” dizisine 4 Türk oyuncu

Türk-Dubai ortak yapımcılığında 9 ay önce sete çıkan “1001 Gece” dizisinin Türkiye çekimleri başladı.

“1001 Gece” dizisine 4 Türk oyuncu

“1001 Gece” dizisi Türk- Dubai ortaklığında hayata geçiriliyor. Dizinin Türk yapımcısı “Diriliş Ertuğrul”, “Yunus Emre”, “Hacı Bayram Velî”, “Bir Fetih Öyküsü Kızılelma” gibi ilgiyle izlenen dizi filmlerin yapım şirketi Tekden Film’in kurucusu Kemal Tekden… Dubai’den ve İran’dan oyuncuların rol aldığı dizinin Türkiye çekimleri geçen perşembe başladı. Fantastik yönü de olan dizinin Türk oyuncuları Belçim Bilgin, Gizem Karaca, Cemal Hünal ve Levent Özdilek…

Cemal Hünal dizide “Ferit”, Belçim Bilgin “Gülay”, Gizem Karaca “Simay” ve Levent Özdilek ise “Hakan” rollerini canlandırıyor. Yaklaşık 9 aydır çekimleri devam eden dev bütçeli projenin Türkiye çekimlerinin yaklaşık 3.5 ay sürmesi planlanıyor. Çekimleri 2024 sonunda tamamlanacak olan dizi 30 bölümden oluşuyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gaddar’ın kavga sahnesi Ezel’e benzetildi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir