1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Pınar Deniz'li seri katil dizisi Aktris'ten ilk kareler

Pınar Deniz'in başrolünü oynadığı Aktris dizisi Disney Plus'ta seyirciyle buluşacak.

Pınar Deniz’li seri katil dizisi Aktris’ten ilk kareler

Pınar Deniz’in marka ve yetenek yüzü olduğu Disney+ için çektiği “Aktris” dizisi uzun süredir merakla bekleniyordu. BKM’nin imza attığı dizinin ilk kareleri basınla paylaşıldı.

Soner Caner’in yönettiği suç, gerilim ve mizah öğeleri taşıyan dizinin senaryosu son olarak “Aile” dizisini de yazan başarılı kalem Hakan Bonomo tarafından yazıldı.

Dizide Pınar Deniz’e başrolde polis rolüyle Uraz Kaygılaroğlu eşlik ediyor. Dizinin öne çıkan rollerini ayrıca Tolga Tekin, Ahmet Rıfat Şungar, Şebnem Hassanisoughi, İpek Çiçek ve Serhat Kılıç gibi önemli isimler oynuyor. Pınar Deniz’in hayat verdiği ünlü oyuncu Yasemin geceleri bambaşka bir kişiliğe bürünecek ve seri katil yönüyle karşımıza çıkacak. Dizi ışıltılı şov dünyasına da farklı bir pencereden bakacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Leyla ile Mecnun ekibini kahreden ölüm… Köksal Engür ambulansta vefat etti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir