1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kulüp dizisinin ikinci sezon galası yapıldı

"Kendi masalı olanların hikayesi" sloganıyla çekilen Kulüp, yeni bölümleriyle 15 Eylül’de Netflix’e geri dönüyor. 

Kulüp dizisinin ikinci sezon galası yapıldı

Netflix “Kulüp” dizisinin yeni sezonunu dizi ekibinin katıldığı bir yemekle kutladı. Basın mensuplarıyla bir araya gelinen yemeğe dizi oyuncuları Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci, Fırat Tanış, Halil Babür, Serra Arıtürk ve Ada Erma, proje yaratıcısı Zeynep Günay, hikaye yaratıcısı Rana Denizer ve yönetmen koltuğunu Zeynep Günay ile paylaşan Seren Yüce de katıldı.

Dizinin yeni sezonunda neler olacak?: 1960’ta Türkiye gibi İstanbul’un sosyal hayatı ve eğlence dünyası da köklü bir değişimin eşiğindedir. Yaşatılan baskılara karşı duran Çelebi (Fırat Tanış) ve Matilda (Gökçe Bahadır) Kulüp İstanbul Ailesi’ni ayakta tutmak için birlikte mücadele vermektedirler. Zamansız büyümek zorunda kalan Raşel (Asude Kalebek) ise artık 5 yaşında olan Rana’nın annesidir ve çekirdek ailesini bir araya getirmeye çalışmaktadır.

Saner Ayar, Ayşe Durmaz ve Cengiz Çağatay‘ın yapımcılığını üstlendiği dizide Gökçe Bahadır “Matilda”, Barış Arduç “İsmet”, Asude Kalebek “Raşel”, Salih Bademci “Selim Songür”, Fırat Tanış “Çelebi”, Ada Erma “Rana”, Halil Babür “Fikret”, Serra Arıtürk “Keriman”crollerine hayat veriyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti’nin afişinde neden Nursema ve Umut yer almadı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir