1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Kızıl Goncalar”ın dönüşü muhteşem oldu

Dün 3. bölümüyle seyirci ile buluşan Gold Film imzalı “Kızıl Goncalar” dizisi her 3 kategoride de birinci oldu.

“Kızıl Goncalar”ın dönüşü muhteşem oldu

“Kızıl Goncalar” dizisi RTÜK’ten aldığı 2 kez yayın durdurma ve 9 milyon TL idare para cezasının ardından pazartesi akşamı 3. bölümü ile ekrana gelmişti. Yayınlanır yayınlanmaz tarikatlar ve cemaatlerin şikayeti üzerine RTÜK’ün harekete geçip anında ceza verdiği dizi 2 haftalık aranın ardından her 3 kategoride de aldığı yüksek reytinglerle 1 sırada yer aldı.

“Kızıl Goncalar” totalde 6.80, AB’de 9.64 ve ABC1’de 9.41 reytingle 1.sırada yer aldı. Dün ekrana gelen bölüm başta Armağan Çağlayan olmak üzere televizyon dünyasının otoriteleri tarafından çok beğenildi. Armağan Çağlayan “Uzun zaman sonra televizyonda dizi izlemeye başladım… Kızıl Goncalar” etiketiyle dün akşam paylaşım yaptı. Dizi saatlerce TT listesinde birinci sırada yer aldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Belçim Bilgin ismini değiştirip “Bi” mi yapacak?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir