1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya Altın Kelebek’e beraber gidecek

“Aile” dizisinin başrol oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya  49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde “En İyi Dizi Çifti” dalında yarışacak.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya Altın Kelebek’e beraber gidecek

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya iki sezondur “Aile” dizisindeki performanslarıyla beğeni topluyor. Yılın dizi çiftlerinin başında gelen ikili 3 Aralık’ta Zorlu PSM’de düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’ne beraber katılacak.

Yüzde 70 halkın ve yüzde 30 jürinin oylarıyla yılın enlerinin ödül alacağı geceyi her yıl olduğu gibi Çağla Şıkel ile Cem Davran sunacak. Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya “En İyi Dizi Çifti” dalında Afra Saraçoğlu – Mert Ramazan Demir, Burcu Özberk -Şükrü Özyıldız, Sıla Türkoğlu- Doğukan Güngör, Hande Erçel-Burak Deniz, Pınar Deniz – Kaan Urgancıoğlu gibi başarılı dizi çiftlerine karşı yarışacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Arka Sokaklar’ın usta ismi Nazlı Tosunoğlu Doğu Demirkol’un annesi rolünde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir