1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kanal D'nin yeni dizisi “Yalan”ın ismi değişecek

Süreç Film’in Kanal D için çektiği kod adı “Yalan” olan dizisini yeni ismi merak konusu…

Kanal D’nin yeni dizisi “Yalan”ın ismi değişecek

“Yalan” dizisinin çekimleri geçen cuma günü başladı. Hakan İnan’ın yönettiği dizinin yeni ismi henüz belli değil. Senaryosunu Murat Boyacıoğlu’nun kaleme aldığı dizi hapisten çıkan ve bir yalanın ortasında kalan Melike’nin dramatik hikâyesi ekrana taşınıyor.

Merakla beklenen dizi Aslıhan Güner (Melike) ile Feyyaz Duman’ı (Kadir) buluşturdu. Birinci bölüm çekimleri tüm hızıyla süren kod adı “Yalan”, Yeşim Ceren Bozoğlu (Hülya) Özge Borak (Berrin), Emir Benderlioğlu (Cengiz), Zeynep Eronat (Delal), Renan Bilek (Emin), Serra Pirinç (Hazal), Eylül Tumbar (Duru), Atakan Hoşgören (Kerim), Sabriye Kara (Şefika), Ozan Yiğit (Volkan) ve Kubilay Tuncer‘i (Haluk) de bir araya geldi. Dizinin Hülya’sı Yeşim Ceren Bozoğlu, eşi Cengiz’i oynayan Emir Benderlioğlu’yla fotoşopla yapılan fotoğrafını “Pek yakında” notuyla yayınlandı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Akın Akınözü “Yaban Çiçekleri”nden yeni kareler

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir