1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kanal D'nin "Dilek Taşı" dizisine bomba transfer

Pastel Film imzalı "Dilek Taşı" dizisinin hazırlıkları sürüyor.

Kanal D’nin “Dilek Taşı” dizisine bomba transfer

Dilek Taşı” dizisi yeni sezonun en iddialı projelerinin başında geliyor. Yaşar ve Efe İrvül’ün patronu olduğu Pastel Film imzalı diziyi Altan Dönmez yönetecek. Can Sinan‘ın yazdığı dizide Salih Bademci (Mustafa), Hazal Subaşı (Figen Kutlu), Özge Özberk (Rüçhan Rona), Teoman Kumbaracıbaşı (Aras Rona) ve Elif Doğan (Sevda Rona) rol alacak. Çekimleri bu ay içinde başlayacak olan diziye bomba bir isim daha katıldı.

Yeşilçam’ın ve tiyatronun usta oyuncusu Perihan Savaş, “Dilek Taşı” dizisiyle anlaştı. Son olarak “İyilik” dizisinde rol alan Savaş, Dilek Taşı”nda Sevda Rona‘nın kayınvalidesi Macide‘ye hayat verecek. 80’li yıllarda geçen dizinin müziklerini Cem Tuncer yapacak. Öte yandan Perihan Savaş, dün gece Ay Yapım‘ın Academy Day davetinde asaleti ve güzelliğiyle kendisine hayran bıraktı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ünlü oyuncu İlker Aksum 18 Haziran’da evleniyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir