1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Kan Çiçekleri" Gürcistan’ta rekor üstüne rekor kırıyor

Bu hafta 1.  yaş günü kutlanan Kanal 7’nin geniş  bir fan kitlesi olan fenomen dizisi Kan Çiçekleri’nin başarısı uluslararası platformda da devam ediyor. 

“Kan Çiçekleri” Gürcistan’ta rekor üstüne rekor kırıyor

“Kan Çiçekleri” dizisi başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Kanal 7’de ekrana gelen dizi çok sayıda ülkeye satıldı. Yapımcılığını Unik Film ve Rains Pictures’in üstlendiği dizinin yurt dışı dağıtımını Global Agency yapıyor. Dizi şimdiye kadar Bosna&Hersek, Makedonya, Romanya, Gürcistan, Rusya, Ermenistan,Azerbeycan, Belarus, Kazakistan, Kırgızistan, Moldova, Tacikistan, Özbekistan, Türkmenistan, Sırbistan&Karadağ’a satıldı.

Youtube izlenmeleriyle de fark yaratan dizi yurt dışı izlenme rakamlarıyla da rekor kırıyor. Gürcistan’da 4 haftadır yayında olan Kan Çiçekleri zirveyi kimseye kaptırmadı,en son aldığı reyting 13,97… Öte yandan Unik Film ve Rains Pictures Kanal 7’ye yeni bir dizi daha hazırlıyor… Proje yakında prime time’da ekranda olacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gönül Dağı’ndan ayrılan Ali Düşenkalkar “Ömer” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir