1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ekin Mert Daymaz TRT'nin yeni dizisi "Ağlayan Gelin"de

TRT1'in Bozdağ Film imzalı yeni dizisi "Ağlayan Gelin"in oyuncu görüşmeleri devam ediyor. Bu isimlere Ekin Mert Daymaz katıldı.

Ekin Mert Daymaz TRT’nin yeni dizisi “Ağlayan Gelin”de

Ekin Mert Daymaz’ın yeni dizi projesi belli oldu. Yakışıklı oyuncu Bozdağ Film‘in TRT için hazırladığı futbolcu Yasin ve Ersin adlı ikiz kardeşlerin hikâyesi ile Yeşil adlı güzeller güzeli bir genç kızın yollarının kesişme hikâyesini anlatan dizide Feyyaz Şerifoğlu‘nun ikiz kardeşlere, Sinan Tuzcu‘nun ikiz kardeşlerin babası Ali İhsan’a hayat vereceği, başrol Yeşil rolü için de Ayça Ayşin Turan‘la görüşüldüğü gündeme gelmişti.

Son olarak diziye Ekin Mert Daymaz katıldı. Yakışıklı oyuncu “Ağlayan Gelin”in ikinci erkek başrol karakteri Tufan’a hayat verecek. Başarılı senaristler Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem‘in yazdığı dizinin çekimleri önümüzdeki haftalarda başlayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Dilan Polat “Aile” dizisindeki kendilerine yöneltilen göndermeye ateş püskürdü

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir