1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Demet Evgar’lı “Bahar” dizisinden başarılı reyting açılışı

Show TV’nin ilk bölümü Salı akşamı yayınlanan dizisi “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” reyting yarışına hızla başladı.

Demet Evgar’lı “Bahar” dizisinden başarılı reyting açılışı

Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” Demet Evgar’ın annelik molası sonrası setlere döndüğü ilk proje olarak dikkat çekiyor. MF Yapım imzalı dizinin ilk bölümü dün Show TV’de yayınlandı. Dün ekran yarışına başlayan Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak‘ı buluşturan “Bahar” dizisi tüm kişiler’de 3.75 ile 7., AB’de 4.99 ile 2., ABC1’de 4.93 reytingle 3. oldu.

Yabani, Ben Bu Cihana Sığmazam ve Kanal D’nin yeni dizisi “Senden Önce”ye karşı yarıştığı reytinglerde iyi bir başlangıç yapan “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisinde Hayatını eşine ve çocuklarına adayan mesleği doktorluk olan Bahar’ın (Demet Evgar) hikâyesi ekrana taşınıyor. Neslihan Yeşilyurt’un yönettiği, Ayça Üzüm’ün yazdığı dizide Ecem ÖzkayaFüsun DemirelElit Andaç ÇamDemirhan DemircioğluNil Sude AlbayrakSena KalıpAlisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi birbirinden güçlü isimler yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Taner Ölmez: Ellerimdeki nasırlar hâlâ geçmedi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir