1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çöp Adam'da büyük değişim, çok sayıda oyuncuyla yollar ayrıldı

Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'yu buluşturan Çöp Adam dizisinde hikâyede büyük bir değişim yaşanacak.

Çöp Adam’da büyük değişim, çok sayıda oyuncuyla yollar ayrıldı

“Çöp Adam” dizisi eylül ayında 2. sezonuyla seyirciyle buluşacak. OGM Pictures imzalı dizinin hikâyesi değişiyor. Bu nedenle dizide birçok oyuncuyla yolların ayrıldığı bugün iletildi. Bu isimlerin başında Sedef Avcı geliyor. Dizinin Berrin’i Sedef Avcı bir veda yazısı yayınlayıp ekibe “Güzel bir sezondu. Harika bir ekiple harika dostluklara sahip oldum. Herkesin emeğine yüreğine sağlık yeni sezonda Yolunuz açık olsun” sözleriyle teşekkür etti.

Çöp Adam’ın Nesrin’i Hülya Şen de ekibe veda etti ve şu yazıyı yayınladı:

“Cânım Nesrin biraz zamansız olsa da gidişin, yiyecek ekmeğin vardır diye düşünüyorum başka yalılarda. Birçok kişi kaç yılın Nesrinisin niye tencere tava taşıyorsun dese de ben sana hiç o gözle bakmadım. Ayrıca yılların ,edinilmiş tecrübelerin ispata ihtiyacı yoktur diye düşünüyorum. O yüzden sen benim ve arkadaşlarımın kıymetlisiydin🙏❤️Bu yolculukta yanımda olan bütün Oyuncu ve Ekip arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Sezonda yolunuz açık reytinginiz bol olsun.”

Dizi ekibinden ayrıca Selen Domaç, Fatih Koyunoğlu ve Şeyda Terzioğlu’nun da ayrıldığı öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Usta oyuncu Yılmaz Gruda’ya kaldığı huzurevinde 94. yaş kutlaması

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir