1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Cansel Elçin, Halit Ergenç’in aşk doktorunu canlandıracağı “Adsız Aşıklar” dizisinde

Halit Ergenç’in Netflix için çekilecek olan Cumartesi Film imzalı dizisi “Adsız Aşıklar”ın oyuncu görüşmeleri sürüyor.

Cansel Elçin, Halit Ergenç’in aşk doktorunu canlandıracağı “Adsız Aşıklar” dizisinde

Halit Ergenç’in ocak ayında çekimlerine başlayacağı ve Cem isimli bir aşk doktoruna hayat vereceği “Adsız Aşıklar” dizisi merakla bekleniyor. Dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili bilgiler de yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. Funda Eryiğit’in Halit Ergençin partnerine hayat vereceği 8 bölümlük dizinin ekibine Rıza Kocaoğlu’ndan sonra güçlü bir isim daha katıldı.

Son olarak “Aybüke” filminde seyirci karşısına çıkan ve şimdiye kadar çok sayıda unutulma projede başrol oynayan Cansel Elçin “Adsız Aşıklar”la el sıkıştı. Cumartesi Film imzalı dizide Elçin, Barbaros adında kilit bir role hayat verecek. Her bölümde ayrı bir hikâyenin işleneceği diziyi Başar Başaran yazıyor. “Adsız Aşıklar”ın yönetmen koltuğunda ise Umur Turagay oturacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kaan Urgancıoğlu baba oldu…Hoş geldin Ardıç bebek

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir