1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Canım Annem"in Zeynep'i "Yargı"da Ilgaz ve Ceylin'in kızı Elif oldu

Bu pazar üçüncü sezonun ilk bölümü seyirciyle buluşacak olan "Yargı" dizisinin ekibine Ferit Kaya, Ayşen Sezerel, Seda Türkmen, Ulvi Kahyaoğlu, Özlem Türay, Müge Bayramoğlu, Çağla Demir ve Geceışık Demirel katıldı.

“Canım Annem”in Zeynep’i “Yargı”da Ilgaz ve Ceylin’in kızı Elif oldu

“Yargı” dizisinin 3. sezonu merakla bekleniyor. Beş yıllık zaman atlamasının yaşandığı hikâyede Ceylin (Pınar Deniz) ve Ilgaz’ın (Kaan Urgancıoğlu) kızları Elif hikâyeye katılıyor.

Rolü Geceışık Demirel canlandırıyor. Daha önce “Canım Annem” dizisinde Zeynep rolüyle izlediğimiz Demirel, yeteneği ve sevimliliğiyle kısa sürede setin gözbebeği oldu.

Geçen beş yıllık sürede savcı olan, Ilgaz’dan ayrılan kızı ve köpeği Pascal‘la bir yaşam kuran Ceylin’le hayat veren Pınar Deniz, dizinin yeni oyuncularıyla ilgili paylaşımın altına “Hani Pascal” diye sordu. Dizinin ilk bölümü bir cinayetle başlıyor. Funda Arar‘ın konuk olduğu bölümde sahne provası sırasında herkesi şoke eden bir olay yaşanacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
‘Bir Derdim Var’ dizisinin müzik direktörü Mor Ve Ötesi oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir