1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Burçin Terzioğlu'lu “Sarmaşık Zamanı”na sağlık engeli

Burçin Terzioğlu'nun başrol oyuncuları arasında yer aldığı “Sarmaşık Zamanı” dizinin çekime başlama tarihi ertelendi.

Burçin Terzioğlu’lu “Sarmaşık Zamanı”na sağlık engeli

Burçin Terzioğlu, Onur Tuna, Yiğit Kirazcı, Pervin Bağdat, Emre Karayel ve Hazal Türesan Gold Film’in beIN CONNECT için çekeceği “Sarmaşık Zamanı” dizisinde buluşuyor. Bir sitede işlenen bir cinayet ve ardından yaşanan nefes kesen olayların konu edileceği diziyi Gökçen Usta yönetecek. Onur Tuna’nın “Kerem”, Burçin Terzioğlu’nun “Ezgi”, Yiğit Kirazcı’nın “Özgür”, Hazal Türesan’ın “Arzu”, Pervin Bağdat’ın “Elif” ve Emre Karayel’in “Metin” rolüne hayat vereceği dizinin çekimleri Burçin Terzioğlu’nun evde düşüp ayağını kırması yüzünden ertelendi. 10 Aralık’ta sete çıkması planlanan dizi, önümüzdeki günlerde sete çıkacak.

Öte yandan dizinin kadrosuna yeni oyuncular katıldı. Güçlü kadrosuyla dikkat çelen dizide Emel Çölgeçen “Nesrin”, Tilbe Saran “Müvevver”, Ayşe Melike Çerçi “Zeynep”, Fatih Berk Şahin “Ali,” Uğur Karabulut “Selim”, Müge Bayramoğlu “Defne”, Yılmaz Sütçü “Cem”, Güneş Doğrusöz “Pelin”, Yiğit Kaan Yazıcı “Mert”, Mesut Yılmaz “Murat” rollerine hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yasak Elma dizisinde büyük bomba  

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir