1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Kaküllü Kız" adlı mini dizi dijital platform Hoox'ta yayınlandı

Dijital platform hoox kanalı "Kaküllü Kız" adlı mini diziyi usta oyuncu “Yılmaz Gruda'nın anısına” notuyla seyirciyle buluşturdu.

“Kaküllü Kız” adlı mini dizi dijital platform Hoox’ta yayınlandı

“Kaküllü Kız” adlı mini dizinin yapım ortaklığını menajerlik ve eğitmen Tümay Özokur üstlendi.  Original Content Media imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Deniz Denizciler oturdu. Yapımcılığını Ayşegül Çamur ve Recep Demirkan’ın, senaryosunu Origcon Senaryo Grubu’nun yazdığı dizi okçuluk sporuna tutkulu Merve’nin çarpıcı hikâyesini anlatıyor.

Dizide “Merve” karakterine Sıla Korkmaz, Merve’nin küçüklüğüne Defne Öztürk hayat verdi. Projede Ceren Soylu, Duygu Arda, Ahmet Saraçoğlu, Zafer Öztürk, Mustafa Bademğlu, Berdan Ugan, Gizem Akdağ, Denizhan Kınacıgıl ve Yılmaz Gruda rol aldı. Projeyi dijital platform hoox kanalı usta oyuncu “Yılmaz Gruda’nın anısına” notuyla yayınladı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Burak Yamantürk’ün filmi eşi Özge Özpirinçci’yi ağlattı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir