1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'ın çok özel koleksiyonundan ilk kareler

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'ın yüzü olduğu marka için hazırladığı koleksiyonun reklam filmi yarın görücüye çıkacak.

Yasak Elma’nın Kumru’su Biran Damla Yılmaz’ın çok özel koleksiyonundan ilk kareler

Yasak Elma dizisinin Kumru’su Biran Damla Yılmaz’ın başarılı kariyer yolculuğu hız kesmeden devam ediyor. Güzel oyuncu geçen yıl Mizalle markasının yüzü olmuştu. Uzun süredir resim dersleri alan Yılmaz’ın yüzü olduğu marka için hazırladığı özel MizallexBiran Damla Yılmaz SS23 İlkbahar/ Yaz Koleksiyonu yarın satışa sunulacak.

Reklam filmi de aynı anda seyirciyle buluşacak olan Biran Damla Yılmaz, sürdürülebilir ürünlerden oluşan koleksiyonunun desenlerini doğaya olan tutkusundan ilham alarak çizdiğini belirtti.

Stil sahibi kadınlara iddialı bir gardırop oluşturma imkanı sunan güzel oyuncu, şu günlerde kış koleksiyonu için çalışmalar yapıyor.

25 yaşındaki oyuncu bu yaz sinema filmi çekmeye hazırlanıyor. Şu günlerde gelen senaryoları değerlendiren Biran Damla Yılmaz, son olarak “Prestij Meselesi”nde rol almıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aile dizisinin senaristine ünlü profesörden tebrik mesajı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir