1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisi final yapıyor

atv’nin Ateş Kuşları ve Aldatmak” projelerinin ardından “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin de final tarihi belli oldu.

“Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisi final yapıyor

Sezon sonu yaklaştıkça peş peşe final haberleri de gelmeye başladı. Atv’nin cuma akşamları yayınlanan ”Ateş Kuşları” dizisi 54. Bölümde, perşembe günü seyirciyle buluşacak “Aldatmak” dizisi 71. Bölümde ekrana veda edecek. Kanalın salı akşamları yayınlan “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisi de final yapıyor.

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Ben Bu Cihana Sığmazam”ın son gelen habere göre final tarihi öne çekildi ve iki sezondur yayınlanan dizi 68. Bölümünde ekrana veda edecek. atv’nin yeni bir değişiklik olmazsa yeni sezona taşıyacağı dizileri ise “Kardeşlerim” ve “Kuruluş Osman”….

thumbnail
Önerilen Yazı
“Aldatmak” dizisi final yapıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. 26 Nisan 2024

    TRT 1 yönetim karar versin inşallah teşkilat dizisi dengeler değişecek karar yeni dönem proje uzatma istersen seneye kadar bekliyorum 2024 2025 2026 kadar sürecek birsen hanım selamlar saygılar sunuyorum 5.sezon olacak devam edecek peki final olmayacak gibi istiyorum uzun yıllar devam edecek misin 6 sezon sonu kadar onay verecek misin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir