1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kerem Bürsin'in "Gün Işığım" dizisinin adı değişecek

Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan'ı buluşturan Gün Işığım dizisinin isim hakkının başka bir yapım şirketinde olduğu ortaya çıktı.

Kerem Bürsin’in “Gün Işığım” dizisinin adı değişecek

Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan‘ın başrollerini paylaşacağı “Gün Işığım” kod adlı dizinin ekibi sete çıkmaya hazırlanıyor. Kanal D‘de ekrana gelecek olan dizinin Oğuz’u Kerem Bürsin‘in yaş günü nedeniyle kanal hem resmi adresinden “Seni yeniden aramızda görmek çok güzel, hoş geldin! Yeni yaşın uğur getirsin” mesajını yayınladı, hem de hayranlarının hazırladığı doğum gününü kutlamalarıyla ilgili basın bültenini servis etti.

Bültende “Kod adı Gün Işığım ile ekrana dönmeye hazırlanan Kerem Bürsin” ifadesinin kullanılması da dikkat çekti. Dizinin isim hakkının daha önce başka bir film şirketi tarafından alındığı, bu nedenle de projenin adının değişeceği öğrenildi.

Öte yandan Kerem Bürsin‘in Meksikalı hayranları 36. yaşını kutlayan oyuncuya olan sevgilerini göstermek için Mexico City caddesindeki billboardlarda fotoğraflarının olduğu özel bir video hazırladı. Ayrıca Kerem Bürsin doğum günü nedeniyle rekor sayıda tweet atıldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gürkan Uygun’dan Teşkilat’a ağlatan veda

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir