1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aldatmak’ın “Dündar”ı kim oldu?

Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu’yu buluşturan “Aldatmak” dizisinin kadrosuna yakışıklı bir oyuncu katıldı.

Aldatmak’ın “Dündar”ı kim oldu?   

“Aldatmak” dizisi ikinci sezonunda da büyük bir ilgiyle izleniyor. Murat Saraçoğlu’nun yönettiği dizi Yıldız Tunç’un yönetiminde Atilla Özel, N. Selena Çağlayan, Elif Umut, Nur Çağlayan’dan oluşuyor. atv’nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisinde adı geçen Dündar’a hayat verecek oyuncu belli oldu. Rolü daha önce Survivor yarışmasına da katılan geç yıldız Emin Günenç canlandıracak.

Dizide “Dündar Terzioğlu”nun Güzide’nin (Vahide Perçin) oğlu olup olmadığı merak konusu… İpek’in yeni entrikalarına sahne olacak dizide Vahide Perçin (Güzide Yenersoy), Ercan Kesal (Ali Sezai Okuyan) ve Mustafa Uğurlu’ya (Tarık Yenersoy), Cem Bender (Oltan Kaşifoğlu), Berkay Ateş (Kahraman Sarpoğlu), Yusuf Çim (Ozan Yenersoy), Caner Şahin (Tolga Kaşifoğlu), Feyza Sevil Güngör (Oylum Yenersoy) gibi ünlü isimler eşlik ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
TRT’nin Olgun Şimşek’li Kara Ağaç Destanı dizisinden ilk tanıtım yayınlandı  
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir