1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Nursel Ergin'li "Gelinim Mutfakta"nın 6. sezon taktiği

Nursel Ergin'in sunduğu "Gelinim Mutfakta" programının sezon tatili arası bu kez çok kısa sürecek.

Nursel Ergin’li “Gelinim Mutfakta”nın 6. sezon taktiği

“Gelinim Mutfakta” 5. sezonu tamamladı. Nursel Ergin’in sunduğu program sadece 2 hafta gibi kısa bir süre sezon tatiline girecek ve rakiplerinden önce 6. sezonunu açmış olacak. Fenomen programın yeni bölümleri 31 Temmuz Pazartesi gününden itibaren seyirciyle buluşacak.

Sezon tatilini kısa tutan “Gelinim Mutfakta”nın en çok ödül alan programların başında geldiğine dikkat çeken Nursel Ergin “Bu sezon ödüller katlandı. Ayrıca yarışmada herkesi daha çok heyecanlandıracak, rekabeti de körükleyecek muhteşem değişimler yaptık. Her sene olduğu gibi bu sene de izleyicilerimizle rekabet dolu ve heyecanlı, bir o kadar da keyifli bir sezon geçireceğimizin sözünü verebilirim. Ekip olarak çok heyecanlıyız. Geçtiğimiz sezon izleyicimizin müthiş bir tevazusu ile çok güzel sonuçlar aldık. Bunu da bu sene katlamayı ümit ediyoruz. İddia ediyorum ki, bu sezon diğerlerinden çok farklı olacak” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ünlü oyuncu Ahmet Kural 4 yıllık avukat sevgilisiyle Cennet Koyu’nda evlendi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir