1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Baturay Özdemir Komedi Kulübü”yle GAİN’de

Stand up gösterileri kapalı gişe giden genç kuşağın başarılı komedyenlerinden Baturay Özdemir’in eğlenceli programı “Komedi Kulübü”nün bugün iki bölümü seyirciyle buluştu.

Baturay Özdemir Komedi Kulübü”yle GAİN’de

Baturay Özdemir her bölümünde farklı komedyen arkadaşlarını ağırladığı yeni programı “Komedi Kulübü”yle adından söz ettirmeye hazırlanıyor. GAİN’de seyirciyle buluşan programda birbirinden yetenekli otuz altı komedyenin stand-up gösterileri yayınlanacak.

8 bölümden oluşan “GAİN Komedi Kulübü” her hafta bir bölüm olacak şekilde yayınlanacak.Kariyerine on yedi yaşında başlayan ve stand-up gösterileri büyüm beğeni toplayan Baturay Özdemir’in GAİN Komedi Kulübü’nde konuk edeceği isimler ise şu şekilde: Ali Congun, Alper Ustagil, Ayşegül Doğan, Aytaç Emet, Barış Balkır, Bayram Oğuz Güngör, Bejna Demir, Berkan Karadede, Berkant Priştine, Caner Omur, Ceylan Ünal, Doğan Tunçel, Doruk Kaparlar, Eda Kibar, Eda Özyurt, Elif Çorumlu, Emre Can Çalışkan, Emre Tekin, Gözde Karakaya, Haluk İstanbullu, Hassan OJ, Hidayet Tılı, İstiklal Akarsu, Jan Scott Forman, Lady Malumat, Larla G., Musti Kusti, Muzaffer Aksoy, Nilüfer Yüce, Özkan Çelik, Sefkan Sulakdağ, Serdar Sezgin, Taha Ercoşkun, Tolga Üyken, Yasin Çam, Yoshi Enomoto ve Yusuf Bilal Altıntaş…

thumbnail
Önerilen Yazı
Settar Tanrıöğen’in son sağlık durumu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir