1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Arka Sokaklar" dizisinin 18. sezonuna eski ekipten bir oyuncu daha katıldı

Kanal D'nin fenomen polisiye dizi "Arka Sokaklar"ın yeni sezon çekimleri başlıyor.

“Arka Sokaklar” dizisinin 18. sezonuna eski ekipten bir oyuncu daha katıldı

“Arka Sokaklar” dizisinin yapım şirketi değişti. Diziyi bu sezon Erler Film değil, D Media çekecek. Kanal D‘de 17 sezon boyunca seyirciyle buluşan fenomen dizi ekibinin yeni bölüm çekimleri için ağustos başında sete çıkması bekleniyor. Erler Film‘de Türker İnanoğlu‘nun sağ kolu olan Yılmaz Ekmekçi‘nin de danışmanlık yapacağı dizide Zafer Ergin, Özgür Ozan, Türker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Oğuz Peçe, Kerimhan Duman‘ın yanı sıra Mustafa Üstündağ‘ın da anlaşma imzaladığı diziye eski ekipten bir oyuncu daha katıldı.

Arka Sokaklar“ın avukat Başak’ı Perihan Ünlücan eylül sezonunda yine cuma gününde seyirciyle seyirciyle buluşacak. Böylece cuma günleri Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını ve Ateş Kuşları‘nın reyting savaşına bir dizi daha katılmış olacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Münir Can Cindoruk “Safir” dizisinin kadrosunda

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir