1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aile dizisinin olaylı patlama sahnesi yayınlandı

Ay Yapım imzalı "Aile" dizisi 13. bölümde sezon tatiline çıkacak.

Aile dizisinin olaylı patlama sahnesi yayınlandı

“Aile” dizisinin 11. bölümünün sonundaki patlama sahnesi sırasında bazı oyuncular yaralanmıştı. İpek Çiçek’in (Ceylan) saçlarını yanmaktan son anda kurtulurken elinin üzerinde 2. derece yanık oluşmuş, Nejat İşler’in (Cihan) sakalı, Canan Ergüder’in (Leyla) de saçları alevlerden etkilenmişti.

Patlamanın planlanandan daha büyük olması ve rüzgarın etkisiyle alevlerin artması nedeniyle oyuncular sette korkulu anlar yaşamıştı. Set paydos edilmiş, İpek Çiçek Zincirlikuyu Mezarlığı’na en yakın hastanelerden biri olan Kolon Hastanesi’ne kontrol amaçlı götürülmüştü.

Yapım şirketi Ay Yapım, ihmalin nereden kaynaklandığını araştırdığını açıklamıştı. Dün akşam dizinin bu olaylı patlama sahnesi ekrana geldi. Soykan ailesi mezarlıktayken yaşanan patlamanın büyüklüğü seyirciyi de şaşırttı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Seda Akman, eski sevgilisi Cem Yılmaz’ı anlattı: Yapamam diyemezsin, yaptırır

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir