1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Seda Akman, eski sevgilisi Cem Yılmaz'ı anlattı: Yapamam, diyemezsin yaptırır

Seda Akman, eski sevgilisi Cem Yılmaz'la "Ayzek'le Bir Gece" filmindeki çekim sürecini anlattı.

Seda Akman, eski sevgilisi Cem Yılmaz’ı anlattı: Yapamam diyemezsin, yaptırır
Seda Akman NTV’nin “Bambaşka Sohbetler” programına konuk oldu ve Ceyda Düvenci’nin sorularını yanıtladı. Akman, son filmi “Ayzek’le Bir Gece”de kısa bir rol oynadığı eski sevgilisi Cem Yılmaz’la ilgili de ilk kez konuştu.
“Ayzek benim için bir sürpriz. Çok şanslıyım” diyen Seda Sayan söyle konuştu:
“‘Cem Yılmaz Kara Komikler’de Ayzek’i çekiyor. Çok da küçük sahne ama, Cem Bey sizinle paylaşmak istiyor’ dediler, ‘Benim için zevk’ dedim. Harika bir set gördüm. Harika oyuncularla çalıştım. Cem inanılmaz bir yapımcı, yönetmen, yazar, oyuncu… Hayranlıkla izledim. İşim uzun sürmedi ama, böyle bir set, anlayış, bakış açısı, sevecen bir insan; yönetmen olarak da oyuncu olarak da. Tüm ekibiyle öyle bir bağ kuruyor ki, çalışma şeklini çok sevdim.. Filmde şarkı da söyledim, İngilizce bir şarkı…”
thumbnail
Önerilen Yazı
Orhan Gencebay’ın öldüğü haberine Sevim Emre’den sert yanıt: Şerefsizler
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir