1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti Doğa'nın hayatına Giray Şifacıgil giriyor

Gold Film imzalı reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti dizisi Cuma akşamları seyirciyi ekran başına toplamaya devam ediyor.

Kızılcık Şerbeti Doğa’nın hayatına Giray Şifacıgil giriyor

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin kadrosuna Fatih’ten (Doğukan Güngör) boşanan Doğa (Sıla Türkoğlu) karakteri için partner geleceği ortaya çıkmıştı. Karakterin adı ve detayları merak konusu olmuştu. Rol için başarılı oyuncu Kaan Taşaner’le anlaşılmıştı. Taşaner’in hayat vereceği rolün adı “Giray”…

Giray’ın Türkiye’nin en büyük ilaç firmalarından Şifacıgil Holding’in veliahtı olduğu öğrenildi. Karakter 57. Bölümden itibaren dizide boy gösterecek. Gerçek ailesini bulmak isteyen Nilay’ın (Feyza Civelek) arayışı sonrası Giray dizinin hikâyesine katılacak. Öte yandan önümüzdeki hafta ekrana gelecek bölümde Görkem’le (Özge Özacar) Fatih’in düğünü yapılacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Deniz Cengiz’in “Kaçanlar” filmine İtalya’dan ödül

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir