1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Melis Sezen “Mediha” rolü için imaj değiştirdi

Melis Sezen’in başrolleri arasında yer aldığı BKM Film imzalı “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminin çekimleri  11 Mart’ta başlıyor. 

Melis Sezen “Mediha” rolü için imaj değiştirdi

“Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminin kadrosu son dönemin en iddialı projeleri arasında yer alıyor. Yağız Alp Akaydın’ın yöneteceği filmin okuma provası pazartesi yapıldı. 1930’lu yıllara ışık tutacak filmde Salih Bademci (Ahmet Adnan Saygun), Ali Atay (Münir Hayri), Ertan Saban (Mustafa Kemal Atatürk), Birce Akalay (Nimet Vahid), Melis Sezen (Mediha), Okan Yalabık (Osman Zeki Üngör), Şifanur Gül (Nükhet) ve Afra Saraçoğlu (Miti) kamera karşısına geçecek.

Filmin gözde yıldızlarından Melis Sezen “Mediha” rolü için saçlarının rengini koyulaştırdı. Yeni imajıyla ilk pozlarını paylaşan oyuncuya yorum ve beğeni yağdı. Siz Melis Sezen’e bu saç rengini yakıştırdınız mı?

thumbnail
Önerilen Yazı
Settar Tanrıöğen cephesinden kötü haber… Üçüncü kez ameliyata alındı
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir