1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını'nın eski senaristinden yeni dizi

Geçen sezona damga vuran "Yalı Çapkını" dizisinin başarılı senaristi Barış Günger'in OGM Pictures için yazdığı yeni dizinin detayları belli olmaya başladı.

Yalı Çapkını’nın eski senaristinden yeni dizi

“Yalı Çapkını” dizisi geçen sezon beklentinin üzerinde aldığı reytingler, youtube izlenmeleriyle müthiş bir başarının sahibi oldu. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir‘in başrolünü oynadığı dizi bu sezon da büyük bir merakla bekleniyor. Dizinin başarılı yazarı Barış Günger ise sezon öncesi başka bir diziyi yazmak için ayrılmış ve görevini Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay‘a bırakmıştı. Barış Günger‘in OGM Pictures için yazdığı yeni dizinin detayları belli olmaya başladı. Dizinin adı “Yandaki Ev”

Star TV‘de ekrana gelecek olan dizi bir aşk hikâyesinin etrafında yaşanan çarpıcı ilişkileri etkileyici bir dille anlatacak. Dizinin yönetmen koltuğu için kulislerde adı geçen isim ise şu günlerde “Berber” filmini yöneten Deniz Yorulmazer… Yapım şirketinin ilk sete çıkacak dizisi kostüm provaları da başlayan Armağan Gülşahin‘in yazdığı, Nadim Güç‘ün yöneteceği “Saklambaç” dizisi… Ardından Aybike Ertürk‘ün yazdığı, Türkan Derya‘nın ise yöneteceği “Saplantı” dizisi için çalışmalar hızlandırılacak. “Camdaki Kız” başarılı senaristi Seda Altaylı Turgutlu‘nun yazdığı Gülseren Budayıcıoğlu‘nun aynı adlı eserinden uyarlanan “Kırmızı Pelerin” dizisi ise ocak ayı için planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Doğan Bayraktar TRT’nin “Selahattin Eyyubi” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir