1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hande Erçel'li "İki Yabancı"ya Bir Zamanlar Çukurova'dan flaş transfer

Hande Erçel ve Burak Deniz'i buluşturan "İki Yabancı" dizisinin çekimlerinin nisan ortasında başlaması planlanıyor.

Hande Erçel’li “İki Yabancı”ya Bir Zamanlar Çukurova’dan transfer

Hande Erçel’le Burak Deniz’i buluşturacak olan Tims&B imzalı “İki Yabancı” dizisinin çekimleri önümüzdeki ay başlayacak. Yeni yayın döneminde FOX’ta yayınlanacak olan dizinin ilk 3 bölümünün çekimlerinin tamamlanması planlanıyor. Polisiye, macera türündeki dizide savcı Leyla (Hande Erçel) ile ünlü televizyoncu Kenan Öztürk’ün (Burak Deniz) yollarının bir cinayetin ardından kesişme hikâyesi ele alınıyor. Neslihan Yeşilyurt’un yöneteceği, Ethem Özışık’ın ise yazdığı dizide Feridun Düzağaç’ın Leyla’nın babası Reşat’ı, Gülçin Hatıhan Leyla’nın annesi “Şahinde”ye hayat verecek. Dizide Leyla’nın yengesi Nuray’a hayat verecek oyuncu da belli oldu.

Unutulmaz dizi “Bir Zamanlar Çukurova”nın Fadik’i Polen Emre “İki Yabancı”nın ekibine katıldı. Başarılı oyuncu dizide renkli bir karaktere hayat verecek. Merakla beklenen projede Cem Davran, Begüm Akkaya gibi ünlü isimler de rol alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Harun Tekin sevgilisi Melisa Sözen’in başarısıyla gururlandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir