1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Cemal Can'la her gün 1 milyon TL kazanma fırsatı

Nefesler tutuldu. Star TV'de Cemal Can'ın sunacağı, merakla beklenen "Patlat Kazan" yarışmasının ilk bölümü bu akşam yayınlanacak.

Cemal Can’la her gün 1 milyon TL kazanma fırsatı

Cemal Can’lı “Patlat Kazan” yarışması, bu akşam Star TV’de ilk bölümüyle seyirciyle buluşacak. Yüzde yüz yerli format olan yarışma yaz sezonunun en iddialı yapımlarının başında geliyor. Survivor yarışmasıyla gönülleri fetheden Cemal Can’ın sunduğu yarışma sadece balon patlatarak yarışmacıya her gün 1 milyon TL kazanma fırsatı sunacak.

Birbirinden renkli 22 yarışmacının seyirci karşısına çıkacağı yarışma, ezber bozacak. Bu akşam saat 20.00’de ilk kez seyirciyle buluşacak olan “Patlat Kazan”, haftada 2 kez ekrana gelecek. Diğer bölümü ise çarşamba akşamı yayınlanacak olan yarışmadaki ödül miktarı ilerleyen haftalarda giderek daha da artacak.

 

thumbnail
Önerilen Yazı
27 yıllık evliliğini bitiren Arzum Onan kız kıza tatile çıktı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir