1. Anasayfa
  2. Yaşam
Trendlerdeki Yazı

Masumlar Apartmanı'na erotik shop açıldı

2 sezon boyunca Masumlar Apartmanı dizisinin çekildiği Beyoğlu'ndaki binanın son hali görenleri şaşırtıyor.

Masumlar Apartmanı’na erotik shop açıldı

Masumlar Apartmanı dizisi TRT 1 ekranında 15 Eylül 2020 yılında başlamış, 24 Mayıs 2022 tarihinde yayımlanan 71. bölümüyle de veda etmişti. 2 sezon süren dizi televizyon tarihinin en özel işleri arasına adını yazdırmayı başarmıştı. OGM Pictures imzalı dizide Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu’nun hayat verdiği Han, Gülben ve Safiye kardeşlerin sarsıcı hikâyesi kadar, projenin çekildiği apartman da meşhur olmuştu.

Beyoğlu Jurnal Sokak’ta bulunan ve 1912 yılında inşa edilen Temel Apartmanı’nda çekilen dizinin son hali ise dikkat çekiyor. Hemen hemen her gün vatandaşların önünde fotoğraf çektirdiği tarihi apartmana erotik shop açılması görenleri şaşırtıyor.

İki yıl boyunca “Masumlar Apartmanı” dizisi ekibine ev sahipliği yapan apartmanın çekimler için boyatılan kırmızı demir kapısı ve pencerelerinin de renginin değiştirildiği görüldü.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ve Yargı’nın resmi 3. sezon açıklaması da geldi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir