1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Rasim Öztekin kızı Pelin, babasının anma gecesine değil maça gitti

Unutulmaz oyuncu Rasim Öztekin, bugün ölümümün 3. yıldönümünde Beylikdüzü'nde adını taşıyan kültür merkezinde şarkılar eşliğinde anıldı.

Rasim Öztekin kızı Pelin babasının anma gecesine değil, maça gitti

Üç yıl önce aramızdan ayrılan efsane tiyatrocu Rasim Öztekin, düzenlenen özel bir etkinlikle anıldı. İBB Şehir Tiyatroları Beylikdüzü Rasim Öztekin Sahnesi’nde yapılan gecenin tüm geliri Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Rasim Öztekin Tiyatro Bursu’na bağışlanacak.

Rasim Öztekin’in rol aldığı “Seksenler” dizisindeki rol arkadaşları İlker Ayrık ve Özlem Türkad’ın sunuculuğunu üstlendiği anma töreni, usta sanatçının tiyatro sahnesinden sinemaya ve televizyon dizilerine uzanan 41 yıllık sanat yolculuğunu anlatan belgesel gösterimiyle başladı. “Seksenler” oyuncuları ve dizinin geçen günlerde Sinema Genel Müdürlüğü’ne atanan yapımcısı Birol Güven’in katıldığı gecede gözler Rasim Öztekin’in kızını aradı. Sosyal medyadan “Babiş” diyemeden “Peloş” diye seslenişini duyamadan geçen 3 yıl… ♾️♥️” mesajını paylaşan Pelin Öztekin aynı saatlerde Galatasaray’ın maçına gitti ve stattan “Olmayı sevdiğin yerdeyim Rasimim” mesajını yayınladı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızıl Goncalar’ın senaristi Necati Şahin’den yeni dizisiyle ilgili anlamlı paylaşım

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir